با ما همراه باشید

فعالیت جمعیت

گزارش تصویری- نقاشی و مقاله های دانش آموزان پس از بازدید از تالاب سلکه

منتشر شده

در

ادامه مطلب
تبلیغات
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جمعیت

بازارچه دست آفریده های اعضای جمعیت زنان

منتشر شده

در

توسط

به همت روابط عمومی جمعیت زنان وجوانان‌حافظ‌محیط زیست گیلان ششمین بازارچه دست آفریده های اعضای جمعیت زنان درتاریخ ۳و۴ خرداد ازساعت ۱۰ صبح الی ۷ عصر در محل دفتر جمعیت زنان برگزار گردید.
در این بازارچه با استفاده از صنعت چادرشب بافی محصولاتی همچون رومیزی ؛ رو بالشی ، کوسن ارائه گردید ؛ همچنین در بخش دیگری ازبازاچه در راستای ارتقا فرهنگ حفاظت از محیط زیست کیسه های پارچه ای در انواع مختلف و با طراحی های متنوع و زیبا که تولیدات تیم ساکهای ‌محیط زیستی جمعیت میباشد همراه با توضیحات روشن و کامل برای بازدید کنندگان معرفی شد . بخش دیگر بازارچه شامل غذاهای خانگی ؛ نان محلی ؛ شیرینی و کیک خانگی بود که مورد استقبال قرار گرفت .
هدف ازتشکیل بازارچه ؛ معرفی و آشنایی با فعالیتهای جمعیت زنان در سطح عمومی و همچنین حمایت و معرفی هنرهای دستی اعضای جمعیت می باشد .


ادامه مطلب

اخبار جمعیت

به نام طبیعت

منتشر شده

در

توسط

 

گزارش کلاس آموزشی کمیته فرهنگی

در تاریخ 402/2/5 روز سه شنبه راس ساعت 4/30دقیقه با حضور 18 نفر از اعضای کمیته در دفتر جمعیت برگزار شد.

موضوع جلسه :

_آموزش و بازنگری مدیریت پسماند

_بحث آزاد در مورد مشکلات پسماند

_شنیدن نظرات حاضرین در این حوزه

در ابتدای جلسه مسئول کمیته فرهنگی ضمن خوش آمدگویی و خوانش گزارش هفته پیش هیات مشترک‌ برای حاضرین و با توجه به موضوع جلسه و طبق شعار سال جمعیت (جامعه آگاه تر، محیط زیستی سالم تر) در مورد مشکلات دفع پسماند در لاکان شهر و این خطر بزرگ و معضلات دیگر زیست محیطی در استان گیلان به بحث و گفتگو پرداخته شدو تعدادی از عزیزان پیشنهاداتی در این خصوص ارایه دادند وسپس از خانم شمشادی در خواست شد که در این مورد با هیات مشترک مشورت کنند و از طریق شبکه و دیگر دوستداران زیست محیطی برای این معضلات هم اندیشی داشته باشند و به اطلاع همه اعضاء رسانده شود

_در قسمت دوم جلسه به آموزش و بازنگری در مدیریت پسماند توسط بانوان:

رزا اسماعیلی، فخری صدیقی، سحر سرخابی پرداخته شد

ابتدا خانم قربانژاد مختصر صحبتی درباره پسماند و….داشتند وسپس عزیزان نامبرده مباحث را برای حاضرین بیان کردند :

پسماند چیست؟

انواع پسماند

و در مابین توضیحات حاضرین هم پرسش و پاسخ و انتقال تجربیاتی در این خصوص انجام شد

و بقیه مبحث مطالب به دلیل ذیق وقت به جلسه بعد موکول شد

جلسه راس ساعت 6/30دقیقه به پایان رسید

کمیته فرهنگی

ادامه مطلب

فعالیت جمعیت

منتشر شده

در

توسط

نقش آفرینی سمن ها در شهر خلاق خوراک رشت

در روز 23 خرداد، در پژوهشکده گیلا‌شناسی دانشگاه گیلان «رویداد علمی-تخصصی تخستین سالانه شهر خلاق رشت» برگزار شد و سرکار خانم شیرین پارسی به نمایندگی از جمعیت زنان و جوانان حافظ محیط زیست گیلان و جمعیت زنان مبارزه با آلودگی محیط زیست گیلان، سخنران و مسئول پنل نقش آفرینی سمن ها در شهر خلاق رشت بودند.

با توجه به موضوع شهر خلاق خوراک و دستاوردهایی که در نتیجه ی فعالیت برای شناسایی ارزش ها و ویژگی های منحصر به فرد شهر رشت و البته گیلان می توانیم بدان ها دست یابیم،به اهیمت نقش سمن ها در این زمینه می توان تاکید و تکیه نمود. سمن ها یا سازمان های مردم نهاد( نوع سوم) ظرفیت های اجتماعی هستند که قابلیت ایجاد نیروی اجرایی و نظارتی موثر را می توانند فراعم آورند. بر اساس تحقیقاتجدید، این سازمان ها قادر به افزایش آگاهی بین المللی، شکل دهی برنامه های سیاست جهانی، آموزش دولت ها، شهروندان، و صنایع و به طور کلی تقویت حاکمیت محیطی در سطح داخلی و بین المللی هستند.

بر اساس آمارها نیز، این سازمان ها در راس جدول مشارکت برای توسعه پایدار از سال 1392 تا 2019 بوده اند. در حالی که دولت ها در این جدول در انتهای جدول قرار دارند. البته جنبش های محتلفی در زمینه اهمیت غذا، رفع گرسنگی، حاکمیت غذایی ملت ها ، تنوع زیستی و غذاهای محلی و سنت ها  در جهان وجود دارند که از جمله آن ها می توان از جنبش اسلوفود یا پایدار سازی غذا نام برد. این جنبش به منظور حفظ غذاهای   محلی و سنتها در مقابل زندگی ماشینی با پیشگامی پائولو پترینی برای اولین بار در رم ایتالیا در سال 1396 با انجام یک تجمع مردمی در مقابل شعبه مک دونالد ایجاد شد. و اولین نشست بین المللی آن نیز در سال 1990 در ونیز برگزار گردید. اعتقاد این جنبش این است که انسان ها باید از چگونگی تولید و سلامت غذاآگاه باشند. این جنبش در بیش از 160 کشور جهان فعال می باشد. با شعار : غذای خوب، پاک و سالم برای همگان.

اسلوفود معتقد است که غذا یعنی:فرهنگ / سیاست/ کشاورزی و محیط زیست

غذا عبارت است از

دانش بومی: که البته زنان بیشترین نقش و تاثیر را در این حوزه دارند

تجربه زیسته: یعنی چگونگی کاشت و انتخاب دانه ها و …

تنوع زیستی : گوناگونی مواد اولیه برای تولید غذا و شیوه استفاده وطبخ

محیط زندگی : غذا در ارتباط مستقیم با فضای زیست ما  دارد( عطر، طعم، آب، هوا…)

اسلوفود برای تولید غذا بر 3 محور تاکید دارد:

کیفی : کیفیت بالا، عطر و طع خوب و سلامت

پاک: تولیدی که به محیط زیست صدمه وارد نکند

قابل دسترس: برای مصرف کننده در شرایط عادلانه و پرداخت مناسب به تولید کننده

اسلوفود در سال های اخیر در گیلان نیز فعالیت هایی را در قالب 3 نشست و نمایشگاه محصولات غذایی در سال های 1396 و 1398 با همکاری اساتید دانشگاه پولنزوی ایتالیا ،سازمان نظام مهندسی کشاورزی و چندین نهاد دولتی و جمعیت زنان مبارزه با آلودگی کحیط زیست و جمعیت زنان و جوانان حافظ محیط زیست گیلان برگزار نموده است.

 

 

 

ادامه مطلب

اخبار جمعیت