فعالیت جمعیت
گزارش تصویری- نقاشی و مقاله های دانش آموزان پس از بازدید از تالاب سلکه
منتشر شده
5 سال پیشدر


شاید دوست داشته باشید

درود
گزارش روز 21 تیر ماه #نه_به_پلاستیک
☘️☘️
جمعیت زنان و جوانان حافظ محیط زیست گیلان در تاریخ 1402/4/21 روز پنجشنبه ساعت 10 صبح با جمعی از اعضا مقابل فروشگاه آقای رهنما که خود نیز یکی از دغدغه مندان زیست محیطی هستند و به استقبال و ترویج شعار #نه_به_پلاستیک رفته بودند با حمایت جمعیت زنان به مناسبت روز بدون پلاستیک با اهدا ساک خرید در این فروشگاه نه به پلاستیک را عملا اجرا نمودند.
در ضمن یک مصاحبه در مورد همین موضوع با مسئول فروشگاه که بشکل ویدئو گرفته شده در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت.
همچنین اعضاء جمعیت با قرار دادن دومیز برای معرفی و آشنایی افراد یکی در خصوص ظروف فریزری به جای کیسه فریزر و همچنین ماهنامه جمعیت ودیگری برای ساکهای پارچه ای اختصاص داده شد که با آموزش چهره به چهره با مشتریان و افرادی که مشتاق بودند عملا #نه_به_پلاستیک را آموزش دادند .
این کار میدانی خیلی مورد استقبال مردم قرار گرفت و جالب اینکه اکثریت افراد از سطح اطلاعات و آگاهی خوبی برخورد دار بودند.
این فعالیت میدانی راس ساعت 12 ظهر به پایان رسید .

نمایشگاه عرضه محصولات روستایی
تاریخ برگزاری: ۱۲تا۱۸مهرماه ۱۴۰۲
مکان برگزاری: مصلی بزرگ تهران
نمایشگاه ملی توانمندیهای روستاییان و عشایر با عنوان «نمایشگاه روستا آباد»، به مناسبت روز ملی روستا و عشایر از ۱۲ تا ۱۸ مهرماه در مصلای بزرگ تهران برگزار شد.
برپایی بیش از یکهزار غرفه عرضه محصولات روستایی و عشایری، برپایی ۵۰ غرفه ویژه مجموعههای مردمی و فعال در حوزه اشتغال روستایی، اجرای مراسمات آیینی و محلی، اجرای بازی های بومی محلی و ویژه برنامههای ورزشی محلی، معرفی قومیتها، برپایی نمایشگاه عکس و اکران فیلم مرتبط با روز روستا در محل نمایشگاه و برگزاری جشنهای آیینی روستاییان از مهمترین بخشهای این نمایشگاه بود.
جمعیت زنان مبارزه با آلودگی های محیط زیست گیلان و جمعیت زنان و جوانان حافظ محیط زیست گیلان در این نمایشگاه در دوبخش توانمندسازی زنان روستا و معرفی پارچه بافی سنتی شرق گیلان در بخش صنایع دستی حضور داشت. جمعیت زنان، با هدف معرفی دستاوردهای پروژه ی توانمندسازی زنان روستا در روستای پیربازار با ارایه محصولات سالم خوراکی و معرفی توانمندی های اعضای این جمعیت در جهت کمک و حمایت از توانمندی های زنان روستا در این نمایشگاه شرکت داشت. از دستاوردهای حضور در این نمایشگاه با عنوان جمعیت زنان می توان به آگاهی بخشی فعالیت های مستقل این مجموعه در جهت حفظ روستاهای آباد و مولد اشاره کرد. همچنین در بخش صنایع دستی فرصت مغتنمی فراهم شد تا افراد بیشتری با هنر پارچه بافی سنتی شرق گیلان آشنا شوند و این هنر اصیل و فاخر از این جایگاه به ایرانیان و حتی ایرانیان خارج از کشور معرفی شود.
عنوان جمعیت زنان در سردر غرفه باعث شد تا در بخش صنایع دستی علت عدم دادن کیسه پلاستیکی گفته شود و از این طریق مردم با رسالت سازمان های مردم نهاد محیط زیستی آشنا شده و در این رابطه گفتگو پیش آید. یکی دیگر از دستاوردهای حضور در این نمایشگاه رسانه ای شدن فعالیت های جمعیت زنان و ارتباط با افرادی بود که بواسطه سمت های محیط زیستی با فعالیت های جمعیت زنان آشنا شدند. یکی دیگر از نکات حایز اهمیت در این نمایشگاه ارتباطی بود که میان سازمان های مردم نهاد سایر استان ها فراهم شد و بستری برای تبادل نظر و ارایه راهکار برای معضلات محیط زیستی بود.
حضور در این نمایشگاه بعنوان تجربه ی اول، فرصت خوبی بود تا برای حضور در برنامه های بعدی و یا برنامه های مشابه، جمعیت زنان بتواند با برنامه ریزی بهتری شرکت داشته و پیشنهاداتی جهت اجرای کارگاههای آموزشی در بخش های مختلف برای سایر تشکل های محیط زیستی داشته باشد.
امید که بتوانیم در جهت آبادی و فراهم کردن فرصت های اقتصادی مولد در روستا ها گام برداریم.
فعالیت جمعیت
کارگاه آموزشی مدیریت پسماند کمیته آموزش در کتابخانه شفت
منتشر شده
2 ماه پیشدر
سپتامبر 26, 2023
کمیته آموزش جمعیت زنان و جوانان حافظ محیط زیست گیلان در راستای رسالت خود مبنی بر آموزش کودکان بر اساس شعار سال خود، کلاس آموزشی با عنوان مدیریت پسماند خانگی در تاریخ ۲۲شهریور ۱۴۰۲ با حضور خانم ها نوری، زربیانی ،شمشادی و عبدالمحمدی در کتابخانه ی عمومی مادر و کودک دکتر الهی قمشه ای شهرستان شفت برگزار کرد.این کتابخانه درسال۱۳۹۹ تاسیس شده است و ۳۵۰۰ جلد کتاب دارد.تعداداعضای ان ۲۳۰ مادر و کودک (اکثریت کودکان) است و از همان بدو تاسیس مسولیت کتابخانه را خانم پروانه عبدالمحمدی برعهده داشته است.
در ابتدا خانم شمشادی مدیر عامل جمعیت زنان و جوانان حافظ محیط زیست گیلان، ضمن معرفی و شرح فعالیت های آن به حاضرین ،مفاهیم اصلی مدیریت پسماند خانگی از جمله زباله تر و خشک و تفکیک اصولی آن از مبدا و چگونگی تولید کود آلی را توضیح دادند و کودکان و مادران با این مفاهیم بیشتر آشنا شدند . در ادامه ، خانم ها نوری ، عبدالمحمدی با استفاده از کارت های تصویری مرتبط با موضوع و افزایش حس مشارکت جویی کودکان و مادران از طریق پرسش گری به گفتگو پرداختند.
سپس خانم ها نوری و شمشادی به معرفی انواع ساک های پارچه ای و کاربرد متنوع آنها در زندگی روزمره پرداختند و به عبارتی تغییر الگوی مصرف و جایگزینی آن با کیسه های پلاستیکی را یادآور شدند. در پایان هم به بچه ها هدیه ای داده شد و همچنین انیمیشن آموزشی پخش شد که با استقبال پرشور کودکان روبه رو گردید.
شایان ذکر است که مادران حاضر در این کارگاه ، پس از پایان کارگاه از دغدغه مندی خود نسبت به محیط زیست صحبت کردند و برای همکاری مستمر با جمعیت اعلام آمادگی کردند.

جلسه جمعيت زنان و جوانان حافظ محيط زيست رضوانشهر

برنامه آموزشی کمیته فرهنگی ۱۴۰۲/۸/۳۰

روز جهانی شیلات

جولیا از درخت پایین آمد(۱۹۹۷-۱۹۹۹)

گردهمایی کتابخوانی کمیته فرهنگی جمعیت زنان و جوانان حافظ محیط زیست گیلان
اخبار جمعیت
- اخبار جمعیت6 سال پیش
جلسه کتابخوانی و بررسی معضلات شهرستان رضوانشهر
- اخبار جمعیت8 سال پیش
مدرسه سبز کوثر به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری برگزار کرد
- اخبار جمعیت8 سال پیش
حضور جمعیت در جشنواره سلامت در مدرسه آذر بهنیا
- فعالیت جمعیت6 سال پیش
ویژه برنامه روز جهانی زمین پاک در مدرسه کوثر
- اخبار جمعیت7 سال پیش
همیارانِ طبیعتِ مدرسه ی حمزه رفعتی انتخاب شدند
- اخبار جمعیت6 سال پیش
تشکیل جلسه اعضای دفتر نمایندگی جمعیت زنان و جوانان حافظ محیط زیست رضوانشهر
- فعالیت جمعیت6 سال پیش
برنامه روز جهانی زمین پاک در مدرسه شهید نجات الهی
- اخبار جمعیت5 سال پیش
گزارش تصویری اولین برنامه “یکشنبه های سبز” در پارک توحید رشت